Pachete cu alimente pentru veterani

Hila Ovidiu

In semn de recunostinta pentru actele de vitejie savarsite in cel de-al Doilea Razboi Mondial, municipalitatea sibiana face cadouri veteranilor de razboi. Mai bine de o suta de persoane vor primi saptamana viitoare pachete cu alimente.

alimenteReprezentantii municipalitatii sibiene vor vizita saptamana viitoare toti veteranii de razboi de pe raza Sibiului. Acestia nu vor merge la ei cu mana goala ci cu pachete cu alimente. Vorbim despre mai bine de o suta de oameni care au luptat in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Pachetele vor contine alimente de baza cum sunt faina, malaiul, grisul sau uleiul dar si cate o jumatate de cozonac si chiar o sticla de vin. Este pentru prima oara in ultimii ani cand municipalitatea sibiana organizeaza o astfel de actiune. Toate alimentele pe care le vor primi veteranii au fost cumparate cu bani din fondurile Primariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Veteranilor de Razboi

Cerul a plans la Sibiu de Ziua Veteranilor de Razboi. Cei care si-au dat viata in cel de-al Doilea Razboi Mondial pentru ca noi sa traim azi intr-o Romanie libera au fost comemorati la Cimitirul Veteranilor de Razboi din Padurea Dumbrava. Norii au plans miercuri eroii Sibiului care si-au pierdut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro