Ori s-a comis, ori nu s-a comis un abuz tot infractiune este. Iata ce a declarat Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cu privire la proiectul de modificare a Codurilor Penale, ca nu considera oportuna introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu, pentru ca infractiunea fie a fost comisa, fie nu, iar acest lucru este stabilit de judecator.

„Cred ca nici nu este bine sa se stabileasca un prag si nici nu cred ca este posibil sa se stabileasca un prag. In definitiv, abuzul in serviciu ori s-a comis, ori nu s-a comis. Ori, daca s-a comis, judecatorul cu siguranta va putea sa evalueze si ce trebuie sa contina sanctiunea respectiva. Dupa parerea mea introducerea unui prag, indiferent cum s-ar calcula, ar fi arbitrara si nu cred ca ar ajuta”, a spus presedintele.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi, ca punctul de vedere privind exceptia de neconstitutionalitate invocata de Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, l-a dat Ministerul Justitiei, aceasta fiind procedura, dar aceste puncte de vedere pleaca de la Executiv sub semnatura prim-ministrului.

Grindeanu a subliniat ca nu vrea sa interfereze in ceea ce inseamna munca pe care specialistii o fac.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS