Oraşul Agnita decuplat de la reţeaua de gaz

Hila Ovidiu

Toţi locuitorii oraşului Agnita vor fi decuplaţi miercuri, 28 octombrie, de la reţeaua de gaze naturale, anunţă E.ON Distribuţie România.

Măsura este luată pentru efectuarea unor lucrări  de către Transgaz S.A. la sistemul de transport al gazelor naturale.

“E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze în integralitate alimentarea cu gaze naturale miercuri, 28 octombrie a.c., începând cu ora 9.00, în localitatea Agnita din județul Sibiu.Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00”, anunţă compania de distribuţie.

E.ON solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Labirintul Groazei

Teatrul Gong se transforma de Halloween in Labirintul Groazei. Spectacolul itinerant incepe la ora 20.00 si ii poarta pe privitori in colturi ale cladirii inaccesibile publicului. Totul se face insa cu adrenalina la cote maxime.Labirintul groazei e de fapt o incursiune halucinanta in spatiile care de obicei sunt inchise publicului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro