Oradenii au protestat luni la Sibiu. Merg spre Bucuresti!

Hila Ovidiu

Protest spontan la Sibiu! Oradenii care participa marti la mitingul de la Bucuresti s-au oprit luni la Sibiu pentru a scanda lozinci anti-PSD. Participantii si-au dat intalnire in Piata Mare, au ocupat ulterior zona libera de coruptie din fata Partidului Social Democrat iar mai apoi si-au continuat marsul pe Nicolae Balcescu.

Zeci de oradeni au participat luni la un protest spontan anti-PSD ce a avut loc in centrul Sibiului. In drum spre Bucuresti oamenii s-au mai oprit la Deva si la Sibiu pentru a face apel la oameni sa iasa in strada, sa protesteze impotriva modificarilor legilor justitiei si pentru sustinerea DNA. Pentru a fi convinsi ca vor fi auziti si vazuti de catre politicieni dar mai cu seama de catre sibienii care ar putea sa li se alature, oradenii au venit inarmati cu steaguri, tobe si portavoce. Prima oprire a fost in Piata Mare dupa care oamenii au ocupat zona libera de coruptie din fata PSD scandand diverse lozinci.

De aici protestatarii au plecat spre bulevardul Nicolae Balcescu. Le-au strigat oamenilor “Nu stati la caldura, Si pe voi va fura”, “Afara, afara cu PSD din tara” sau “Nu stati in casa, daca va pasa!”.

Marti oradenii vor participa la Protestul de la Bucuresti din fata Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Matematica, cea mai grea proba de la simularile Evaluarii Nationale

Marti scolarii au sustinut cea de-a doua proba a simularii Evaluarii Nationale. A fost vorba despre proba scrisa la matematica. Probabil de teama unui rezultat prost, 300 de elevi au ales sa absenteze. Notele de la simulare nu sunt trecute in catalog. Marti mai bine de 3 mii de elevi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro