Opt dintr-o lovitura

Hila Ovidiu

Politistii sibieni au identificat si oprit in trafic o duba in care se aflau 8 persoane care au patruns prin efractie intr-o locuinta din Miercurea Sibiului. Desi au intrat in casa, suspectii nu au furat nimic, dar politistii continua cercetarile.

Opt persoane au ajuns pe mana politistilor, dupa ce au intrat prin efractie intr-o locuinta din  Miercurea Sibiului, insa nu au apucat sa fure nimic. Politistii au foat sesizati de catre vecin de faptul ca suspectii au parasit locul faptei cu un microbuz, asa ca oamenii legii au pornit in cautarea mijlocului de transport. La scurt timp microbuzul a fost identificat in trafic. In microbuz erau si cei 8 suspecti, soferul in varsta de 18 ani, si alti sapte pasageri, un barbat si sase femei, toti domiciliati in judetul Dolj. Din imobilul in care au intrat suspectii nu au fost sustrasse bunuri, cu toate acestea politistii continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doua dosare penale, in aceeasi noapte

Un tanar de 20 de ani din judetul Suceava a reusit o performanta negativa greu de egalat. Intr-o singura noapte, el s-a ales cu doua dosare penale, pentru aceeasi infractiune. Baiatul a urcat fara permis la volan, a fost prins de politisti in Sibiu, dar si-a continuat drumul, si a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro