Oportunitati de investitii in Judetul Sibiu

Hila Ovidiu

Oficialitati din 18 tari sint prezente de joi si pana in 13 iunie la Sibiu pentru a participa la o conferinta internationala gazduita de catre Consiliul Judetean. In cadrul evenimentului le sunt prezentate oportunitatile de investitii din judet. Deschiderea oficiala a conferintei a avut loc in aceasta dimineata.

cjPrintre participanti se numara ambasadori, atasati economici sau reprezentanti de companii din Japonia Azerbaidjan, Israel Iran, Franta, Belgia, Cehia, Slovacia, Polonia, Grecia, Cipru, Bulgaria, Brazilia, Republica Moldova, Siria Kuweit si Kazahstan. Lor le-au fost prezentate in prima zi de intalniri oportunitatile de afaceri oferite de catre judetul Sibiu. Din program vor face parte intalniri de afaceri, ateliere tematice de interes international, discutii pe teme de industrie, agricultura, gastronomie, turism si vizite la cateva obiective culturale din judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ioan Rus a demisionat din Guvern după ce a spus că femeile românilor din Diaspora sunt curve

Ioan Rus a demisionat joi, din funcția de Ministru al Transporturilor, ca urmare a declarațiilor halucinante făcute miercuri seară  când a spus că femeile românilor care muncesc în străinătate sunt curve, iar copii lor devin golani.La presiunea mass media și a opiniei publice, Ioan Rus și-a dat joi demisia din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro