Operatiunea „Cornul mucegait 2”

Hila Ovidiu

La nici o zi de cand firma care distribuie cornul scolar a fost sanctionta de catre Protectia Consumatorului, elevii dintr-o alta scoala din judet au primit covrigi mucegaiti. Daca societatea nu va remedia problemele in cel mai scurt timp, risca rezilierea contractului.

Firma din Targu Jiu care face distributia cornului in scolile din judetul Sibiu, este invitata pentru a doua oara in 3 zile, sa raspunda pentru calitatea produselor ajunse in scoli. Daca  luni, la Protectia Consumatorului ploua cu reclamatii venite de la o scoala din localitatea Cristian, miercuri, la Opc au ajuns reprezentantii unei unitati scolare din Marpod. Acestia au adus cu ei,  70 de cornuri mucegaite, care erau in termen de garantie. Cornurile mucegaite care ajung la gunoi, sunt platite din bani publici, prin programul guvernamental „Cornul si laptele”.  Firma care face distributia cornului a fost deja amendata cu 4.000 lei pentru neregulile gasite la scoala din Cristian. Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, spune ca se poate ajunge la rezilierea contractului cu firma din Targu – Jiu dar,  acest lucru ar insemna ca timp de 45 de zile, copiii sa ramana fara corn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Murim...la serviciu

Majoritatea accidentelor de munca se produc din vina drogurilor. Un raport facut la nivel national de catre Ministerul Muncii, arata cifre ingrijoratoare. Directorul ITM Sibiu a declarat intr-o conferinta de presa ca ,,romanii sunt trimisi sa moara pe campul de lupta” si din pacate nu exista o protectie suficienta a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro