Olimpiada Nationala la tenis de masa

Hila Ovidiu

Cei mai buni jucatori de tenis de masa din tara si –au dat intalnire la Sibiu. Acestia au participat la faza nationala a unui concurs special destinat elevilor. Sibiul a fost reprezentat de 2 eleve de la Medias.

17.04.2015 08:35Tenisul de masa a fost sportul rege vineri la Sibiu. Scolari din toata tara au luat in mana paleta si au incercat sa isi demonstreze maiestria in cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la tenis de masa. Diana este in clasa a VIII-a si printre teme, ore de curs si studiu pentru Evaluarile Nationale isi face timp aproape zilnic sa se antreneze la tenis de masa. Tanara spune ca isi doreste ca pe viitor sa faca sport de performanta. La momentul de fata sunt mai multe cluburi sportive care s-au axat pe tenis de masa. Cel de la Medias pare sa fie cel mai puternic dintre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Mondiala a Monumentelor marcata printr-un simpozion

Ziua Mondiala a Monumentelor a fost marcata mai repede la Sibiu. La Biblioteca Astra a avut loc un semninar realizat de catre Directia pentru Cultura si Consiliul International al Monumentelor si Siturilor la care au participat toti cei care au activitate in zona protejarii monumentelor. Seminarul de la Sibiu a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro