Off road terminat prost pentru doi turisti elvetieni veniti la Sibiu

Vacanta s-a terminat prost pentru 2 elvetienti veniti in judetul nostru pentru a se bucura de off road cu masina! Autoturismul in care se aflau s-a rasturnat iar unul dintre ei a avut nevoie de ingrijiri medicale. Tanarul ranit mai grav a fost preluat de un echipaj SAJ pentru a fi dus la spital insa, pe drum si ambulanta a avut acident. Barbatul a ajuns in cele din urma pe mana medicilor cu ajutorul unui echipaj MSURD.

Politistii spun ca in jurul orei 14.00 o masina de teren s-a rasturnat pe Valea Lotrioarei. In autoturism se aflau 2 turisti, cetateni elvetieni. Strainii cu varste de 27 si 28 de ani au fost raniti. Unul din ei, ranit mai grav, a fost urcat de urgenta intr-o ambulanta SAJ cu destinatia UPU Sibiu.

Pentru ranit insa ghinionul nu s-a incheiat aici. Ambulanta in care se afla barbatul a fost implicata intr-un accident rutier. Mai exact a fost lovita in Boita de catre un cap tractor al carui conducato a circulat cu viteza si, intr-o curba, a ajuns pe contrasens. Doar o minune a facut ca barbatul aflat in ambulanta sa nu fie si mai grav ranit.

In cele din urma acesta a fost transportat la spital dar cu o ambulanta SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 450 de noi cazuri de diabet in doar 3 luni

Desi diabetul este considerat un pericol la nivel mondial, romanii nu se prea grabesc sa mearga la medic si nici sa isi schimbe stilul de viata. Iar asta se vede exact in sanatatea oamenilor! Numai in Sibiu, in primele 3 luni ale anului au intrat in evidentele Directiei de Sanatate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro