Ofertele saptamanii pe piata fortei de munca

Hila Ovidiu

Educatoare, ingineri, soferi, muncitori necalificati, croitori sau casieri. Acestea sunt cele mai cautate meserii la momentul de fata pe piata fortei de munca din Sibiu. Cei aflati in cautarea unui loc de munca au de ales dintre peste 400 de oferte de angajare puse la bataie de 90 de agenti economici.

angajariPiata fortei de munca pare sa fie in continua expansiune la Sibiu. zilnic apar noi oferte de angajare pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. Spre exemplu in aceasta saptamana la mare cautare sunt casierii specializati pe lucrul cu valuta, educatoarele si ingrijitoarele in unitati pentru ocrotire sociala. Oferta pusa la dispozitie de angajatorii sibieni este insa mult mai variata. Si pentru ca tot vorbim de municipiul resedinta de judet, sa spunem ca aici sunt oferite spre ocupare peste 270 de locuri de munca vacante. Practic la acest moment fac angajari 70 de agenti economici. Cele mai multe oferte sunt pentru cei care doresc sa activeze ca agenti de securitate, agenti specializati pe servicii clienti, brutari, casieri, croitori, ingrijitoare la unitati de ocrotire sociala si sanitara, lucratori comerciali sau ingrijiotori de spatii hoteliere. La mare cautare sunt si magazinerii, manipulantii de marfuri sau marochinerii. Aproximativ 30 de posturi sunt oferite celor care nu au nicio specializare, dar pot fi angajati ca muncitori necalificati pe diferite domenii industriale. Pentru ca vine vara angajatorii sunt in cautare si de ospatari sau chelneri. Oferta este competata cu posturi de soferi sau tehnicieni specializati pe roboti industriali. La Medias, cele mai multe oferte sunt pentru bucatari, electricieni, ingineri, manipulanti de marfuri, operatori la masini unelte, sefi de formatie, soferi autocamioane, sudori si vanzatori. La Agnita angajatorii au nevoie de agenti de securitate, asistenti pentru persoane cu handicap, femei de serviciu, muncitori necalificati si zidari. La Avrig se cauta sudori, muncitori pentru asamblarea si montarea pieselor, ambalatori manuali si lucratori comerciali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masuri de eficientizare a platii amenzilor contraventionale

Cand vine vorba de luat bani, solutii se gasesc intotdeauna. Guvernantii pun la bataie un program menit sa faciliteze plata amenzilor contraventionale cu ajutorul unui mecanism electronic de evidenta. Sistemul pilot va fi aplicat pentru inceput la amenzile de circulatie. Pentru a colecta mai usor banii romanilor de rand, guvernantii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro