Ofertele de angajare raman la cote reduse

Hila Ovidiu

Numarul de locuri de munca vacante ramane si in aceasta saptamana la nivelul a aproximativ 200 de posturi. Pentru aceste zile si-au anuntat intentia de a face incadrari in munca 54 de angajatori. Probabil ceva mai multe posturi vacante vor fi scoase la concurs in cadrul Bursei generale care este programata pentru aceasta luna.

Saptamana aceasta o mare parte dintre locurile de munca declarate vacante se adreseaza muncitorilor necalificati. Acestia sunt asteptati sa isi depuna cv-urile pentru a activa in industria confectiilor, la ambalarea produselor solide si semisolide, la montarea pieselor, la demolarea cladirilor si la intretinerea drumurilor. Se cauta insa si persoane care au la baza o meserie. Angajatorii sibieni spun ca au nevoie de bucatari, brutari, asfaltatori, asamblori de articole de marochinarie, agenti de securitate, cofetari, dulgheri, electricieni, excavatoristi, faiantari, femei de serviciu, fierari betonisti. Angajatorii din judetul nostru mai vor zidari, tractoristi, zugravi, sudori, vanzatori, stivuitoristi, soferi, paznici, ospatari, patiseri, macelari, ifronisti, lacatusi mecanici sau kinetoterapeuti, Tot in Sibiu mai sunt disponibile posturi pentru controlori de calitate, administratori financiari, conservatori opere de arta si monumente istorice, designeri industriali, directori, ingineri, inspectori de specialitate in administratie publica, referenti resurse umane, instructori-educatori pentru activitati de resocializare, muzeografi, programatori de productie, psihologi, referenti specializati pe asigurari, proiectanti ingineri mecanici, restauratori de bunuri culturale, secretare, specialisti pe resurse umane si pe relatii de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 dosare penale in 24 de ore

2 persoane s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. Intr-unul dintre cazuri este vorba despre un batran care i-a dat pe mana masina unui minor de doar 14 ani. Doar o minune a facut ca pustiul sa nu produca vreun accident rutier. Cel mai grav caz a fost cel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro