Oferte de angajare

Hila Ovidiu

Vreti un loc de munca? Grabiti-va sa depuneti cv urile! Saptamana aceasta sunt disponibile mai putin de 300 de locuri de munca!

munca-1In municipiul resedinta de judet sunt cele mai multe oferte. De fapt putem spune ca mai mult de jumatate sunt oferite de catre angajatorii de aici. Printre sibieni se cauta agenti de securitate, de vanzari, de transporturi, ambalatori, analisti de calitate, asistenti farmacisti, asistenti manageri, asistenti maternali, asistenti medicali. Mai sunt disponibile posturi pentru bucatari, cameriste casieri, confectioneri textile, consilieri in economie generala, directori de vanzari, dul;gheri sau electricieni i constructii. Lista de oferte nu se incheie insa aici. Mai sunt disponibile posturi pentru excavatoristi, frezori universali, functionari publici, incarcatori-descarcatori, ingineri, ingrijitori, inspectori in administratie publica, inspectori resurse umane, instalatori, kinetoterapeuti, laboranti, lacatusi mecanici, logopezi, lucratori comerciali, manageri relatii cu clientii bancii, manipulanti de marfuri, muncitori necalificati, operatori introducere si validare date, planficiatori, portari, proiectanti, psihologi, receptioneri, soferi de autocamion, sudori, vanzatori si zidari. La medias, al doilea oras ca marime din judet, 7 angajatori ofera 64 de posturi. Printre medieseni se cauta casieri, confectioneri articole din piele si inlocuitori, constructori montatori de structuri metalice, dulgheri, fierari, inspectori de specialistate in administratia publica, lucratori comerciali, munctitori necalificati, sefi de raion, sefi de serviciu si vanzatori. Ca numar de oferte pe locul 3 in topul acestei saptamani se afla orasul agnita cu 58 de locuri de munca vacante. Agnitenii se pot angaja ca asistenti medicali, asistenti sociali, contabilil infirmieri, ingrijitori, instructori de educatie sanitara sau muncitori necalificati in confectii. Dupa mult timp in care au asteptat sa apara locuri de munca si in orasul lor cei din dumbraveni au acum ocazia de a ocupa unul dintre cele 21 de posturi de lacatursi mecanici, sudori sau manageri de proiect. La cisnadie in aceasta perioada nu sunt disponibile decat doua locuri de munca. Ambele sunt pentru tamplari universali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sesiunea picatilor...

Pentru a da sansa cat mai multor tineri sa isi obtina diploma pentru examenul de maturitate, ministrul educatiei spune ca se va organiza o sesiune speciala. Aceasta ar urma sa fie programata undeva in lunile februarie martie. De asemenea, statul va oferi gratuit meditatii celor care nu au reusit sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro