Oferta generoasa

Hila Ovidiu

Numarul locurilor de munca disponibile in judet s-a dublat fata de saptamana trecuta. Per total 88 de agenti economici au aununtat ca fac angajari in aceasta perioada. Inginerii si muncitorii necalificati ocupa primele locuri in topul preferitelor angajatorilor.

index

Oferta de munca din aceasta perioada se adreseaza tuturor categoriilor socio-profesionale. Sunt peste 60 de posturi pentru cei cu scoli inalte si mai bine de 400 pentru sibienii cu studii medii. Numarul total de oferte aproape ca s-a dublat fata de saptamana trecuta. Mai bine de jumatate din totalul posturilor sunt disponibile in Sibiu. La mare cautare aici sunt brokerii de marfuri, agentii de securitate, casierii, asistentii medicali, consilierii in administratia publica, consilierii in economie generala, dulgherii, electricienii, femeile de serviciu, inginerii, ingrijitorii de copii, inspectorii de specialitate in administratia publica, instalatorii, lucratorii comerciali, magazinerii, muncitorii necalificati, operatorii de calculator, cei pentru masini-unelte cu comanda numerica sau cei de vanzari prin telefon. La fel de mult se cauta in Sibiu si ospatarii, paznicii, programatorii, proiectantii, reprezentantii comerciali, soferii, subinginerii, tehnicienii, vanzatorii sau zidarii. Cu oferte de zile mari se lauda in aceasta perioada si mediesenii. Sunt aproape 200 de posturi disponibile in orasul lor. Cele mai multe, 152, se adreseaza celor care vor sa se angajeze ca muncitori necalificati la asamblarea si montarea pieselor. Locuri de munca mai sunt pentru asistenti sociali, casieri, confectioneri articole din piele si inlocuitori, ingineri, lucratori comerciali, muncitori necalificati pentru diferite ramuri si tehnicieni electromecanici.
Agnitenii au de ales intre cele 24 de posturi vacante din orasul lor. Vorbim aici de oferte pentru confectioneri articole din piele si inlocuitori si muncitori necalificati in confectii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Altercatie la Medias

S-au luat la bataie in plina strada iar asta i-a costat scump! Vorbim despre 3 barbati din Medias. Pentru ca au tulburat linistea si ordinea publica, tinerii au ajuns dupa gratii. Cei 3 „razboinici” a ajuns imediat pe mana oamenilor legii. Politistii le-au intocmit dosare penale pentru tulburarea linistii si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro