Oferta constanta

Hila Ovidiu

De mai bine de o luna de zile oferta de locuri de munca de la Sibiu ramane constanta. Saptamanal sunt disponibile intre 150 si 200 de locuri de munca. Pentru aceasta perioada Ajofm Sibiu anunta existenta a mai bine de 160 de job-uri oferie spre ocupare.

Oferta pietei locurilor de munca ramane constanta la Sibiu. De mai bine de o luna de zile, numarul joburilor variaza intre 150 si 200. Cele mai multe posturi se adreseaza de obicei persoanelor cu studii medii, in timp ce pentru absolventii de facultate sunt disponibile in medie aproximativ 30 de locuri de munca saptamanal. La momentul de fata sunt oferite 29 de joburi in mare parte pentru specialisti in domeniul ingineriei. Cele mai multe oferte venite de la agentii economici se afla mai tot timpul in municipiul Sibiu. Se asteapta ca odata cu luna iunie numarul locurilor de munca vacante sa creasca considerabil dat fiind faptul ca foarte multi angajatori isi dubleaza forta de munca pe perioada sezonului estival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putini sibieni muscati de capuse

Eforturile municipalitatii sibiene de deratizare a zonelor verzi par sa dea rezultate. Medicii de Unitatea de Primiri Urgente au inregistrat o usoara scadere a numarului persoanelor intepate de capuse. Astfel, in numai trei zile, la UPU au ajuns 37 de persoane muscate de capuse, si doar una a ramas internata. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro