Ofensiva impotriva alcoolului

Hila Ovidiu

La sfarsitul saptamanii trecute politistii rutieri sibieni au desfasurat o ampla campanie pentru prevenirea consumului de alcool la volan. 55 de politisti au fost mobilizati pe drumurile din judet pentru a-i depista pe soferii care au consumat alcool. In urma acestei actiuni de amploare, 10 soferi bauti s-au ales cu dosare penale, iar alti 16 au ramas fara permis.

Soferii care la sfarsitul saptamanii trecute au facut greseala de a consuma alcool inainte de a urca la volan, au avut probleme serioase. 55 de politisti rutieri inarmati cu etiloteste au impanzit drumurile din judet si au oprit orice sofer care s-a comportat ciudat in trafic, lasand impresia ca nu vede drumul drept. 10 soferi care au uitat ca alcoolul si volanul nu se prea impaca s-au ales cu dosare penale, iar alti 16 au ramas fara permis.Politistii rutieri ii avertizeaza pe soferi ca astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multi someri

Rata somajului continua sa creasca la Sibiu. La ora actuala in evidentele Ajofm sunt inrefistrate mai bine de 7500 de persoane care nu au un loc de munca. In septembrie numarul somerilor a crescut cu 0,05 puncte procentuale. Peste 3 mii de someri din numarul total sunt pe raza municipiului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro