Ocuparea domeniului public strange bani in visteria locala

Hila Ovidiu

Terasele aduc bani la bugetul local. Din ocuparea domeniului public municipalitatea sibiana a incasat pana la aceasta ora aproximativ 233 de mii de lei. Au fost eliberate mai bine de 100 de avize de functionare dar au fost impartite si 15 amenzi pentru cei care nu au respectat legea.

Ocuparea domeniului public umple visteria locala. Terasele sau evenimentele culturale sunt doar cateva dintre atuu-urile Sibiului cand vine vorba de adunat bani in bugetul local. Din inchirierea spatiului public pentru amplasarea teraselor municipalitatea a adunat aproape 233 de mii de lei, cu 80 de mii mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Bani la visteria locala au adus si evenimentele culturale. Pentru desfasurarea acestora spatiul public a fost inchiriat de aproape 1000 de ori. De aici s-a strans suma de 138. 678 mii de lei. Cele mai multe solicitari au fost pentru activitati comerciale, targuri sau evenimente strict culturale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inselaciunile pe telefonul mobil, moda nationala

Tot mai multe persoane ajung sa depuna plangere la politie dupa ce au fost inselate cu ajutorul telefonunului mobil. Sibienii reclama faptul ca au fost contactati de persoane care s-au dat drept angajati ai unor firme de telefonie, apoi au fost pacaliti sa tasteze diferite coduri, cu ajutorul carora raufacatorii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro