Octavian Goga, sarbatorit la Rasinari

Hila Ovidiu

Octavian Goga va fi sarbatorit sambata la Rasinari. Aici va avea loc cea de-a XVII-a editie a Zilelor Culturale dedicate poetului roman. Tot atunci se vor implini 135 de ani de la nasterea celui ce a fost numit „poetul patimirii noastre”.

Manifestarile dedicate marelui poet incep sambata la ora 10.00 cu o slujba religioasa tinuta la biserica veche. O ora mai tarziu va avea loc vernisajul expozitiei intitulate „Personalitatile Rasinariului in documente de arhiva si carti” iar de la 11.30 cei prezenti vor putea lua parte la un recital de poezie si muzica. Fix la miezul zilei, va avea loc acordarea de diplome rasinarenilor care au contribuit la promovarea comunei. De la 12.30 este programat un seminar si o lansare de carte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bursa generala a locurilor de munca

Sibienii aflati in cautarea unui loc de munca au in 14 aprilie ocazia de a pune mana pe jobul mult visat. La Sibiu si Medias se va desfasura „Bursa generala a locurilor de munca”. Vor fi prezenti pentru recrutari angajatori de top din judet. Bursa din municipiul resedinta de judet […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro