OBOR FEST 2019 – cel mai mare parc de distractii din Transilvania 4 zile, 25 de “tiribombe”, 20.000 de mp , peste 50.000 de oameni.

alin

Obor Fest cel mai mare parc de distracții din Transilvania își deschide astăzi porțile aducând în același loc aproximativ 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele pentru 4 zile de eveniment.

Dupa succesul editiilor precedente, editia din 2019 OBOR FEST, va avea loc in perioada 04-07 iulie anuntand 4 zile de distractie, adrenalina si voie buna.

Organizatorii se așteaptă la un numar de peste 50.000 de vizitatori dornici de disracție și adrenalină în cele 4 zile de eveniment.

Pentru ziua de joi  organizatorii au pregătit o promoție specială, astfel încât ”TE DAI PE CE VREI, DOAR CU 5 LEI!”

Pe scena de la Obor Fest vor urca ca in fiecare an atât artiști de muzică ușoară cât și artiști de muzică populară astfel: vineri LINO GOLDEN, sâmbătă DORIAN POPA iar duminică ANDREEA VULCU, RĂZVAN NĂSTĂSESCU, TRAIAN STOIȚĂ, OANA TOMOIOAGĂ, ADRIANA și MARIANA ANGHEL precum si Ansamblul Folcloric CEATA JUNILOR din Sibiu.

Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioada Obor Fest  jocuri, ateliere de creație, dulciuri, concursuri și locuri de joacă pentru copii iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu mici și diverse cărnuri aromate.           

               Obor Fest este un eveniment pentru buzunarul tuturor, organizatorii asigurându-se de faptul ca toți comercianții sau deținătorii de utilaje de parc de distracții prezenți practică cele mai mici prețuri pentru ca vizitatorii de toate categoriile sociale și de vârstă să și le permită .

            Obor Fest, distractie adrenalina, creativitate, energie, bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 2200 de liceeni au sustinut joi ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat

Absolventii de liceu au sustinut joi ultima proba a examenului de bacalaureat. A fost si cea mai usoara proba. Si asta pentru ca liceenii au putut alege la ce anume isi doresc sa fie examinati. Candidatii au optat pentru informatica, chimie, fizica sau biologie daca au absolvit un profil real […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro