O noua serie de razii rutiere

Hila Ovidiu

Politisii demareaza o noua actiune rutiera. Raziile se vor desfasura mai mult in localitati si vizeaza printre altele soferii care nu acorda prioritate la trecerile de pietoni.

Politistii rutieri scot radarele in strada si in acest weeked. Se anunta actiuni rutiere de mare amploare. Vizati sunt in principal cei care depasesc neregulamentar sau nu acorda prioritate pietonilor. In ultima perioada au avut loc tot mai multe accidente grave in care au fost accidentati pietoni in timp ce traversau regulamentar. Pana duminica la miezul noptii continua si actiunea Truck and Bus. In cadrul acesteia politistii trag pe drepata toti transpotatorii de marfuri, camionagiii dar si pe cei care se ocupa de transportul persoanelor cu masini de peste 8+1 locuri. Masurile au fost au fost luate dupa ce s-a constatat ca numarul accidentelor rutiere in care sunt implicate masini de transport a crescut in special pe segmentele de DN care tranziteaza judetul nostru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ambulanta repusa in functiune

Ambulanta vandalizata luna trecuta la Rasinari a fost repusa in circulatie in cursul acestei saptamani. Autospeciala a fost reparata pe asigurare asa ca SAJ Sibiu nu a avut nimic de achitat. Asiguratorii vor da cel mai probabil familia agresorului in judecata pentru recuperarea costurilor reparatiei. Incidentul in urma caruia a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro