O noua promotie de invatamant dual la Colegiul Indepdendenta

Hila Ovidiu

Emotii mari au fost si la Colegiul Independenta. Aici invata zeci de tineri care au optat pentru invatamantul dual. La finalizarea cursurilor acestia vor avea la mana pe langa diploma si o meserie care sa le asigure un trai decent. Cei mai multi dintre ei vor ajunge sa lucreze chiar la firmele unde au facut practica pe timpul scolarizarii.

Elevii Liceului Independenta au fost intampinati in curtea scolii de catre dascali, directori, dar si reprezentanti ai Politiei sau ai Bisericii. Cu totii le-au urat un an cat mai bun si cu mult spor la invatatura.

Cele mai mari emotii le-au avut insa cei care au optat pentru sistemul dual de invatamant. Aceasta forma de educatie este relativ putin cunoscuta si aplicata la nivel de tara. Are insa deja o traditie la nivelul Sibiului. La Colegiul Tehnic Independenta sunt deja doua promotii care au incheiat cu succes cursurile si s-au angajat in firme de renume.

La festivitatea de deschidere a fost si primarul Astrid Fodor. Sefa de la municipiu i-a felicitat pe cei careau optat pentru invatamantul dual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carmen Iohannis, diriginta pentru inca o promotie de elevi ai Colegiului Lazar

Luni a sunat clopotelul pentru mai bine de 60 de mii de elevi din tot judetul. Multi dintre ei pasesc pentru prima oara intr-o sala de clasa. Cu emotie au revenit in banci si cei care au trecut in clasa a IX-a. Cele mai mari emotii le au cei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro