O noua minivacanta pentru bugetari

Hila Ovidiu

O noua vacanta de la Stat.30 aprilie a fost declarata in acest an zi nelucratoare. Se face astfel legatura cu ziua de 1 Mai. Asa ca cel putin bugetarii se vor putea bucura de o noua minivacanta!

Guvernantii au decis joi sa le mai faca un cadou romanilor. Inca o zi libera. Au legat data de 30 aprilie de 1 mai astfel incat oamenii se aleg cu o noua minivacanta. Ultima zi a acestei luni a fost declarata nelucratoare prin Ordonanta. Proiectul a si fost aprobat in sedinta de guvern.

Este cea de-a doua minivacanta de care se bucura in special angajatii de la Stat pe parcursul unei singure luni. Dupa vineri si luni de Paste, romanii vor avea liber cu ocazia Zilei Internationale a Muncii luni si marti. Pentru lunea libera angajatii de la stat au de ales intre a veni o sambata la lucru sau a recupera din mers prin prelungirea programului pana in data de 11 mai . Exceptie de la regula fac acele categorii  de angajati a caror activitate nu poate fi intrerupta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bulevardul Coposu inchis de vineri pana luni dimineata

Interzis in weekend pe cea mai circulata strada a Sibiului! Bulevardul Coposu va fi inchis pentru asternerea unui nou strat de asfalt. Circulatia in zona va fi redeschisa abia luni dimineata. Mijloacele de transport public si restul participantilor la trafic vor putea folosi rutele ocolitoare. Circulatia va fi interzisa 3 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro