O noua locatie pentru Liceul de Arta

Hila Ovidiu

Liceul de Arta se muta!!! Dupa consultarile cu parintii municipalitatea a decis ca unitatea de invatamant sa isi desfasoare in viitorul apropiat activitatea intr-o cladire ce apartine Colegiului Economic George Baritiu. Mutarea se va face numai dupa reamenajarea actualei cladiri internat.

Reprezentantii municipalitatii spun ca parintii au fost de acord cu aceasta solutie si ca Liceul de Arta va fi mutat doar dupa ce cladirea internat din curtea Colegiului Economic va fi modernizata si compartimentata corepsunzator pentru ca viitorii artisti sa aiba toate conditiile necesare studiului. Mutarea Liceului de Arta este necesara deoarece cladirea apartine Bisericii Evanghelice si a fost retrocedata. Proprietarii de drept le-au permis celor de la Arte sa mai functioneze in acest imobil platind chirie doar pana in 2017. Cel mai probabil, dupa eliberarea imobilului, acesta va fi ocupat de catre elevii de la Brukenthal care in momentul de fata isi desfasoara activitatea educativa in doua schimburi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fetita de 2 ani lovita de masina

O fetita de doar 2 ani a ajuns la spital dupa ce a fost lovita de o masina. Micuta a scapat de sub ochii supraveghetorilor si a ajuns in strada unde a fost lovita de un taximetru condus regulamentar. Desi nu era vinovat barbatul a incercat sa fuga de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro