O noua licitatie pentru Tribunal

stiri redactie

Dupa cateva luni bune de stradanii si licitatii esuate in incercarea de a gasi un nou sediu, Tribunalul Sibiu reia procedurile de achizitie pentru inchirierea unei cladiri in care sa isi desfasoare activitatea din iarna. Cei interesati isi pot depune dosarele de participare pana in data de 15 octombrie la ora 12.00 la sediul registraturii Tribunalului, pe Calea Dumbravii. Contractul ar urma sa se semneze pe o perioada de 5 ani.

Tribunalul si Judecatoria au ramas pe drumuri inca din anul 2011 cand sediul in care functionau pe atunci, cel de pe Bulevardul Victoriei a intrat intr-un amplu proces de modernizare. S-au desfacut geamurile si usile, s-au pus niste schele, s-au racait pe alocuri peretii insa ulterior lucrarile au fost suspendate din lipsa de fonduri. Santierul este inchis si astazi iar cladirea continmua sa se degradeze.

De atunci si pana in prezent cele doua institutii au functionat intr-o cladire pe strada Johann Sebastian Bach iar mai apoi s-au mutat in sediul de pe Calea Dumbravii. Cel din urma sediu apartine insa MAPN-ului si aici urmeaza sa fie amenajat un centru NATO asa ca imobilul trebuie eliberat cel tarziu pana la finele anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi certati cu legea, trasi pe dreapta de politistii rutieri

Dupa cateva luni bune de stradanii si licitatii esuate in incercarea de a gasi un nou sediu, Tribunalul Sibiu reia procedurile de achizitie pentru inchirierea unei cladiri in care sa isi desfasoare activitatea din iarna. Cei interesati isi pot depune dosarele de participare pana in data de 15 octombrie la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro