O noua hala de productie

Hila Ovidiu

Veste buna pentru sibienii care asteapta crearea de noi locuri de munca in Sibiu. O noua hala de productie urmeaza sa fie construita in Centrul Economic Est. Pana la acest moment in zona 80 de firme au puncte de lucru deschise acolo.

indexProiectul de extindere a Centrului Economic Est a fost aprobat de catre consilierii locali. La momentul de fata in zona strazii Stefan cel Mare isi au sediul de lucru cam 80 de firme. Vorbim aici despre sali de sport, firme de curierat, magazine, hale de productie ce activeaza in domeniul industriei usoare, centre logistice, depozite de mobila si chiar sedii de birouri. Sunt practiv aproximativ 230 de hectare de teren ocupate. Noua hala ce urmeaza sa fie construita va ocupa mai bine de 30 de mii de metri patrati. Zona in cauza este situata intre strada Stefan cel Mare si Centura Ocolitoare a Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iarna si-a intrat in drepturi

De Ziua Nationala iarna si-a intrat pe deplin in drepturi. Temperaturi cu minus, masini inghetate si precipitatii mixte au fost doar cateva dintre ingredientele care ne amintesc de inceperea sezonului rece. Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru aproape trei sferturi de tara. Nu mica le-a fost mirarea celor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro