O noua expozitie

Hila Ovidiu

Programul tinerilor curatori revine la galeriile de Arta Contemporana ale Muzeului National Brukenthal. Aici incepand de joi si pana in data de 28 septembrie poate fi vazuta o expozitie realizata de catre trei tineri. Expozitia este una cu totul inedita.

Iubitorii de arta contemporana au de joi un motiv de bucurie in plu. La galeriile ce apartin Muzeului National Brukenthal au poposit mai multi tineri artisti sau curatori. Acestia ofera publicului sibian o expozitie cu totul si cu totul inedita. Dupa ani de zile in care a fost plecata in Londra, Anca Rujoiu povesteste nu doar despre experientele traite petaramurile Marii Britanii ci si despre felul in care i-a cunoscut pe cei doi colegi ai sai.
Expozitia care poposeste acum la Sibiu a mai fost in Belgia si Marea britanie. In Sibiu ea a ajuns la invitatia celor de la Galeriile de Arta Contemporana. de aici va pleca mai departe catre Liverpool si Amsterdam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Schimb pe schimb

Municipalitatea sibiana pare sa fi identificat so solutie pentru a face rost de teritoriul de pe Poplacii pentru a construi acolo celmai mare spital din judet. Mai mult, a facut si primii pasi in acest sens. Cateva dintre proiectele de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local din aceasta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro