O noua campanie de recrutare a asistentilor maternali

Se cauta asistenti maternali. Cei interesati isi pot depune dosarele directia pentru protectia copilului. Dupa ce isi obtin atestatele asistentii maternali vor beneficia de salariu si contract individual de munca.

Pot deveni asistenti maternali sibienii care au capacitate deplina de exercitiu, au locuinta proprie, acces la servicii medicale si de educatie, au minim 10 clase si au capacitatea de a primi in regim de urgenta copii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani.

Odata intrati in sistem, asistentii maternali vor beneficia de salariu si contract individual de munca. La acestea se adauga si alte facilitati financiare. Vorbim aici de un spor de 15% din minimul pe economie in cazul celor care primesc 2 copii in plasament, de alocatia lunara de plasament in cuantum de 600 de lei de copil, respectiv de 900 de lei de copil in cazul celor cu nevoi speciale. Se mai acorda si alocatia de stat pentru copil. Valoarea acesteia este de 200 de lei pentru copiii cu varste de pana in 2 ani si de 84 de lei pe luna in cazul copiilor cu varste de peste 2 ani. In cazul micutilor cu dizabilitati alocatia este de 168 de lei pe luna.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS