O noua campanie de colectare a deseurilor voluminoase

Hila Ovidiu

Vreti sa scapati de mobila veche dar nu stiti unde sa o aruncati? Renuntati la ideea de a o transporta pe timp de noapte la marginea orasului! Saptamana viitoare deseurile voluminoase se colecteaza gratuit.

Se pot arunca saptamana viitoare articole de mobilier de gradina, mobilier din locuinte, jucarii de mari dimensiuni, elemente de stolerie, obiecte de mari dimensiuni pentru recreere sau intretinere corporala dar si textile. Nu se pot arunca electronicele si electrocasnicele mari cum ar fi televizoarele, frigiderele sau masinile de spalat. Cei din zonele de blocuri au la dispoazitie 12 puncte pentru colectarea acestui tip de deseuri. Locuitorii cartierului Vasile Aaron isi pot duce mobila pe care nu o mai folosesc pe strada Muncel in spatele gradinitei 29, cei din zona Stefan Cel Mare pe strada cu acelasi nume la numarul 136, cei din Lazaret si Gusterita pe Calea Gusteritei respectiv sub viaductul de pe strada Podului, cei din zona Garii pe strada Regele Ferdinand, cei din Terezian pe Targul Cailor, cei din Tiglari la complexul de pe strada Tiglarilor, cei din Turnisor le pot lasa pe Aleea Iasomiei langa biserica, cei din Strand in zona dispensarului de pe strada Salajului, cei din Valea Aurie pe strada Sibiel iar cei din Hipodrom pe Ariesului sau Aleea Selimbar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Portilor Deschise la AJOFM Sibiu

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca isi deschide saptamana viitoare portile pentru toti cei care vor sa descopere activitatea unitatii de la Sibiu.  Ziua Portilor Deschise este prilejuita de implinirea a 19 ani de existenta a ANOFM. Indiferent ca sunt in cautarea unui loc de munca sau pur si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro