O masina a luat foc in Cristian

Hila Ovidiu

O masina aproape ca s-a facut scrum in centrul Cristianului. Cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric.

Incendiul a izbucnit in jurul orei 09.00 dimineata la o masina ce stationa in localitatea Cristian. Pompierii au intervenit in cel mai scurt timp pentru stingerea flacarilor. Cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric produs la instalatia electrica a autoturismului. Pompierii spun ca flacarile au distrus bordul masinii, interiorul acesteia si bineinteles parbrizul. Pentru evitarea situatiilor de acest gen se recomanda realizarea unor controale periodice in ceea ce priveste starea de functionare a masinii. Se mai recomanda de asmenea sa nu se lase conectate aparate antiradar, casetofoane sau gps-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu masina pe contrasens din cauza unui animal aparut pe sosea

A incercat sa salveze viata unui caine insa era sa si-o piarda pe a sa. Vorbim despre un conducator auto care a produs un eveniment rutier pe drumul judetean 106 D. In urma impactului dintre doua autoturisme au rezultat 6 victime. Tanarul in varsta de 19 ani, vinovat de producerea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro