O firma turceasca, interesata de constructia Variantei Ocolitoare a Mediasului

stiri redactie

O firma turceasca spera sa reuseasca ce n-au reusit romanii in ani de zile: sa construiasca Centura de ocolire a Mediasului. Proiectul are o valoare de 125 de milioane de lei fara tva. Reprezentantii  CNAIR spun ca operatorul economic turc este singurul care a depus oferta la aceasta licitatie.

Daca se va semna contractul, durata acestuia ar urma sa fie de 30 de luni dintre care 24 de luni sa fie destinate executiei lucrarilor. Centura va avea o lungime de 8,5 kilometri. Aceasta are urma sa fie contruita in incercarea de a fluidiza traficul si de a asigura o ruta paralela cu DN 14, in special pentru traficul greu. Constructia centurii ocolitoare va face mai usor accesul pe 3 directii principale: Tarnaveni, Sighisoara si Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeie batuta in plina strada pentru ca nu a traversat mai repede

Caz socant la Sibiu. O femeie sustine ca a fost atacata de o necunoscuta, pe strada, cu o bata de baseball si lovita in zona abdomenului. Victima spune ca agresoarea a lovit-o pentru ca nu ar fi traversat suficient de repede strada. Patania femeii a iscat valuri de indignare in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro