O aeronava Tarom care zbura pe ruta Bucuresti – Timisoara a aterizat vineri seara la Sibiu

Hila Ovidiu

Escala nu era in program dar a fost facuta din cauza cetii care a acoperit complet Aeroportul din Timisoara. Printre cei 140 de pasageri suparati ca nu pot ajunge mai repede la destinatie se afla si fostul fostul director al SIE, Claudiu Saftoiu, care a fost nevoit sa inopteze la Sibiu.

Cursa Tarom, Bucuresti – Timisoara a fost deviata vineri seara spre aeroportul Sibiu.  Din cauza cetii dense, aeronava nu putea ateriza la destinatie. Cei 140 de pasageri au aflat ca trebuie sa inopteze la Sibiu. Unii  dintre ei au plecat la Timisoara cu masini inchiriate sau taxiuri. Altii si-au rezervat camere la hoteluri sau pensiuni. Printre pasagerii blocati pe aeroport s-a numarat si fostul director al SIE, Claudiu Saftoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campionatul National de Dans Sportiv a inceput la Sibiu

Campionatul National de Dans Sportiv a inceput la Sibiu. De Vineri si pana duminica, cei mai buni dansatori din Romania, vor lupta pentru locul 1. Sibienii vor putea urmari pe scena vals, tango, slow-fox si quicstep, dar si dansuri latino americane precum: samba, cha cha, rumba si paso-doble.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro