NUMIRI LA ISJ

stiri redactie

Începând cu data de 21.11.2019, prin OMEC nr. 5296 din 20.11.2019, doamna profesor ȚĂLNARIU RODICA a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de Inspector Școlar General Adjunct al ISJ Sibiu. Doamna prof. Țălnariu Rodica a ocupat, timp de peste 20 de ani, funcția de director al Colegiului Național Pedagogic ”Andrei Șaguna” Sibiu.

În conformitate cu OMEC nr. 5239 din 12.11.2019, a încetat detașarea în interesul învățământului, pe funcția de Inspector Școlar General Adjunct al I.S.J. Sibiu a doamnei profesor VOINEA MITRU CARMEN. Începând cu această dată, doamna profesor Voinea Mitru Carmen s-a reîntors pe funcția de director la Școala Gimnazială Nr. 8 Sibiu, funcție obținută prin concurs.

În acest moment, conducerea ISJ Sibiu este formată din domnul prof. dr. Dumbravă Alexandru Petru – Inspector Școlar General, domnul prof. Bîrză Gheorghe – Inspector Școlar General Adjunct (domeniul Management educațional) și doamna prof. Țălnariu Rodica – Inspector Școlar General Adjunct (domeniul Curriculum și inspecție școlară).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Sibiu a contractat pe Bursă furnizarea energiei electrice pentru anul 2020, la toate 21 de instituții din subordine: 288,70 lei MW/h

Consiliul Județean Sibiu a achiziționat pe Bursa Română furnizarea energiei electrice pentru anul 2020, atât pentru sediul propriu cât și pentru toate instituțiile aflate în subordine. Energia electrică va fi furnizată de SC GETICA 95 COM SRL, urmând ca fiecare instituție să își semneze contractele. Dacă estimarea achiziției a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro