Numerele de telefon, la vedere

Hila Ovidiu

Pe noul site al Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Sibiu a fost afisata cartea de telefoane a institutiei, cu toate numerele de telefon ale DGFP, aparat propriu, si ale fiecarei administratii a finantelor publice din judet.

Noul site al Directiei Generala a Finantelor Publice Sibiu iuncearca sa devina cat mai accesibil pentru contribuabili. Astfel, sibienii pot gasi aici toate numerele de telefon ale serviciilor si compartimentelor subodonate. In cartea de telefoane a Fiscului sibian sunt numere de apelare directa pentru fiecare compartiment, birou si serviciu in parte ale D.G.F.P. Sibiu si structurilor subordonate, precum si pentru Administratia Finantelor Publice a municipiului Sibiu. In cazul in care nu se cunoaste exact compartimentul, biroul sau serviciul la care sa se apeleze, se poate suna la numarul de centrala telefonica mentionat in carte. De exemplu, pentru a apela la Compartimentul Administrarea Conturilor Agentilor Economici din cadrul Trezoreriei municipiului Sibiu, se poate folosi numarul direct 0369/800.006. Ultimele trei cifre reprezinta numarul camerei, care corespunde numarului de telefon interior al institutiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Presedintii si membrii sectiilor de votare remunerati joi si vineri

Se dau banii pentru cei care au lucrat la Referendum. Joi si vineri presedintii si membrii sectiilor de votare isi pot ridica indemnizatiile.sumele se obtin de la Prefectura Sibiu de pe strada Andrei Saguna. Incepand de joi Institutia Prefectului Sibiu plateste persoanele care au pus umarul la realizarea Referendumului din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro