Nume nou pentru Vointa

Hila Ovidiu

Echipa de fotbal a Sibiului si-a schimbat numele. Dupa ce primaria Selimbar a decis sa se implice financiar in sustinerea fotbalistilor sibieni, numele echipei va contine acum si noul sponsor. Astfel echipa se va intitula Vointa Selimbar Sibiu.

Dupa ce a cazut in Liga a II-a, s-a ales cu antrenor nou, echipa de fotbal a Sibiului s-a ales si cu un nume nou. Si asta dupa ce primaria comunei Selimbar a decis sa sprijine financiar reprezentantii sportului rege de la Sibiu. In cursul zilei de luni vor avea loc discutiile finale pe acest subiect. La acestea vor participa pe langa liderii clubului sportiv membrii consiliului local Selimbar si cel mai probabil reprezentanti ai municipalitatii sibiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ursul pacalit de vulpe la BJ Astra

Ursul a fost pacalit de vulpe inca odata. Si nu vorbim despre vreo noua fabula ci despre celebra poveste intitulata “Ursul pacalit de vulpe”. Istorioara ursuletului ramas fara coada a fost pusa in scena sub forma unei piese de teatru vineri dimineata de catre voluntarii Sectiei pentru Copii si Tineret […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro