NUMARUL ELEVILOR INSCRISI LA LICEU IN CEA DE-A DOUA SESIUNE SE MENTINE SCAZUT

studio

Cea de-a doua etapa de admitere la licee a debutat, cu inscrierea candidatilor la liceele care organizeaza probe de aptitudini sau probe de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna. In liceele din judet au mai ramas neocupate aproape 300 de locuri.

Probele de aptiduni si cele de limba au fost programate pe 17 si 18 iulie, iar rezultatele acestora se afiseaza pe 19 iulie. La a doua etapa a repartizarii computerizate participa candidatii din seria curenta, indiferent de varsta, si cei din seriile anterioare, care nu implinesc 18 ani pana la data de 11 septembrie 2011 inclusiv, care au ramas nerepartizati dupa prima etapa sau nu au participat, din diferite motive, la prima admitere. 
In mare parte, locurile neocupate sunt la colegiile tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TRASEE MONTANE REABILITATE

Serviciul Pulic Judetean Salvamont a incheiat la inceputul lunii iulie un parteneriat de colaborare cu Asociatia Montana Carpati, in vederea reabilitarii si dezvoltarii traseelor de drumetie montana din judetul Sibiu. In perioada imediat urmatoare, vor fi refacute traseele montane in muntii Fagarasului, din zona Suru si marcajeloe pe traseul principal […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro