Nu te poti numi licean daca n-ai trecut pe la LicArt!

alin

Ai auzit? Între 7 ianuarie și 17 martie  se desfășoară ediția a 18-a a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultură și jurnalistul Radu Herjeu.

Asta inseamna ca, daca esti licean, iti place sa faci fotografii sau scrii poezii, locul tau e la Festivalul National de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie sa intri imediat pe www.licart.ro si sa te inscrii. Motive ar fi destule. Am putea incepe cu premiile, cele mai mari acordate in Romania, la astfel de competitii (anul trecut ele au depasit 15.000 de lei). Si cu numarul de participanti. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut si apreciat pentru talentul tau. Plus ca site-ul concursului si pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Sa continuam cu posibilitatea de a interactiona cu tineri din toata tara si cu sansa de a merge in cea mai tare Tabara de Creatie! Si, foarte important, poti fi remarcat de una dintre personalitatile marcante din domeniile fotografic si literar care sprijina acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemneaza castigatorii.

E timpul sa incurajam frumosul din tineri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde revin santierele din primavara?!

Hipodrom III si Turnisor sunt doar doua dintre zonele unde din martie muncitorii de la drumuri vor reveni in forta in primavara. Aici au ramas lucrari incepute anul trecut si neterminate. Municipalitatea se lauda cu lucrari finalizate in alte 5 cartiere ale orasului. Muncitorii trebuie sa se intoarca in primavara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro