Nu mai lasati bunuri la vedere in masina!

stiri redactie

Numarul furturilor din auto continua sa creasca la Sibiu. Politistii sun ca nu este saptamana in care sa nu fie sparta cel putin un autoturism. Culmea este ca, indirect, complici la aceste fapte sunt tocmai posesorii masinilor care lasa la vedere telefoane mobile scumpe sau laptopuri si aparate foto, obiecte care atrag ca un magnet hotii.

Conform statisticilor IPJ de la inceputul anului si pana in prezent au avut loc cateva zeci de furturi din auto. De cele mai multe ori hotii au actionat cu rapiditate ajutati de faptul ca posesorii de drept ai masinilor au lasat portierele descuiate sau au lasat la vedere portofele cu bani si alte obiecte valoroase. Pentru a preveni astfel de situatii extrem de neplacute politistii ii sfatuiesc pe sibieni sa ascunda in torperdoul sau in portbagajul masinii plasele de cumparaturi, aparatura electronica sau alte bunuri de valoare care nu pot fi luate din masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CJ Sibiu scoate la licitatie studiul de prefezabilitate pentru Centura de Sud a Sibiului

Numarul furturilor din auto continua sa creasca la Sibiu. Politistii sun ca nu este saptamana in care sa nu fie sparta cel putin un autoturism. Culmea este ca, indirect, complici la aceste fapte sunt tocmai posesorii masinilor care lasa la vedere telefoane mobile scumpe sau laptopuri si aparate foto, obiecte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro