Nu cade zapada, cad cladirile cu totul!

Hila Ovidiu

Atentie…cade zapada. Astfel de anunturi au impanzit on ultimele zile sibiul desi forma corecta ar fi atentie, cad…cladirile!!!

Inca de joi au inceput sa apara primele portiuni incercuite cu mesajul “atentie, cade zapada”. Cele mai multe dintre ele pot fi intalnite pe bulevardul Nicolae Balcescu, adica cea mai tranzitata alee pietonala din tot orasul. La o privire mai atenta insa, sintagma “cade zapada” ar cam trebui inlocuita cu “atentie, cad tigle, burlane, tencuiala si uneori cladiri cu totul”. Putem estima ca aproximativ 20% daca nu mai mult din cladirile istorice aflate in centrul orasului au tencuiala scorojita si gata sa se desprinda, bucati de caramida care parasesc zidul unde au stat poate un secol, crapaturi in ziduri care se largesc de la o ploaie la alta si bucati de sindrila care s-au desprins de mult din locul lor. Peisajul, potrivit parca pentru un scenariu de “Final Destination” poate fi intalnit fix cu 3 luni inainte ca Sibiul sa fie gazda Summitului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program de vizite redus la Maternitate

Gripa reduce programul de vizita in sectiule spitalului judetran. Dupa ATI si infectioase s-a decis reducerea accesului si la Maternitate. Pentru a reduce riscul de imbolnaviri cu gripa in Spitalul Judetean s-au luat masuri drastice in ceea ce priveste numarul de vizitatori si programul de vizite. Pe sectiile considerate cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro