Noul spital va fi al sibienilor, nu al politicienilor!!!

Daniela Campean, presedinta Consiliului Judetean face apel la PSD-isti sa nu mai politizeze ideea noului spital. Aceasta spune ca cea mai potrivita locatie pentru construirea spitalului integrat este terenuldin apropierea Drumului Hotilor. Se fac deja demersuri pentru realizarea unui studiu de impact in acest sens.

Daniela Campean le reaminteste politicienilor faptul ca la inceputul acestui an toti consilierii judeteni, indiferent de culoarea politica, au votat ca terenul din Calea Surii Mici sa intre in proprietatea Consiliului Judetean Sibiu si aici sa fie construit un nou spital. In ultimele zile insa, mai ales dupa vizita premierului Tudose la Sibiu s-au ridicat mai multe voci care spun ca terenul nu este propice pentru realizarea unui spital. Daniela Campean face apel la politicieni sa se gandeasca la faptul ca acest spital nu este al lor, al celor alesi in anumite functii ci al sibienilor.Presedinta Consiliului Judetean mai spune ca orice amanare a acestui proiect este un genocid indreptat spre locuitorii acestui judet.Administratia judeteana a facut deja demersurile pentru solicitarea realizarii unui studiu de impact in ceea ce priveste constructia unui nou spital integrat pe Calea Surii Mici.Declaratiile vin dupa ce in cursul zilei trecute toti mai marii judetului au fost invitati la un grup de lucru la Prefectura.

“Dezbaterea a vizat oportunitatea alegerii amplasamentului aflat în proprietatea Consiliului Județean Sibiu, respectiv terenul situat pe partea dreaptă a DJ 143B (Sibiu – Ocna Sibiului), și identificarea și a altor locații potrivite pentru construirea acestui obiectiv de interes public. Alternativa propusă este terenul situat pe ruta DJ 106R (Sibiu – Poplaca), aflat în proprietatea Ministerului Apărării Naționale. În acest caz, demersurile inițiate de Primăria Municipiului Sibiu pentru schimbul de terenuri în suprafață de 264 de hectare sunt foarte avansate. (…)Fără patimi politice și strict în interesul cetățenilor județului Sibiu, liderii administrației publice locale au convenit să continue demersurile cu realizarea studiilor de impact impuse de legislația în vigoare, pentru cele două terenuri, urmând să aleagă cea mai bună variantă pentru construirea noului spital.”, s-a aratat intr-un comunicat de presa trimis de catre Institutia Prefectului judetului Sibiu.

No Comment

Leave a Reply

*

*