Noul Cod Fiscal permite administratiilor locale sa-si faca legea

Hila Ovidiu

Noul cod fiscal, vazut cu ochi buni de catre conducerea interimara a municipalitatii sibiene. Astrid Fodor spune ca i se pare normal ca administratiile locale sa aiba dreptul sa isi calculeze taxele si impozitele in functie de necesitati.

Astrid Fodor, cea care indeplineste atributiile de primar in Sibiu saluta intrarea in vigoare a noului Cod Fiscal. Si asta pentru ca noul act normativ ofera fiecarei administratii locale in parte ocazia de a-si calcula impozitele si taxele in functie de veniturile de care are nevoie localitatea respectiva. Astrid Fodor a tinut sa mentioneze ca a dorit ca taxele si impozitele pentru sibieni sa ramana cat mai apropiate de cele din anii interiori astfel incat oamenii sa nu se simta impovarati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul, in topul judetelor cu somaj redus

Sibiul se afla pe locul 12 in topul judetelor cu cel mai mic somaj. Cel mai mic somaj din tara se inregistreaza in judetele Ilfov si Timis, iar la polul opus sunt Vasluiul si Teleormanul. In judetul nostru, localitatea cu cel mai mic somaj este Poiana Sibiului. Sibiul este in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro