Nou nascut abandonat

Hila Ovidiu

O mama si-a abandonat copilul abia nascut intr-o clinica privata din Sibiu. Fetita a fost gasita intr-o plasa de catre un trecator. Politistii au demarat o ancheta si incearca acum sa o identifice pe mama micutei. Femeia a lasat si un bilet langa copilas in care isi explica gestul.

nou nascutFemeia si-a abandonat micuta de nici 3 zile in incinta unui spital privat din Sibiu. Aceasta a pus copilul intr-o sacosa si tot acolo a lasat si un bilet prin intermediul caruia si-a explicat gestul. Politistii incearca acum sa descopere identitatea mamei micutei. Femeia a fost surprinsa pe camerele de supraveghere. Fetita a fost transportata la Spitalul Judetean Sibiu. Micuta este sanatoasa. Medicii spun ca cel mai probabil mama a nascut acasa.
Si ce de la DGASPC sunt pregatiti sa intervina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi "penali"

Marti, 13, a fost zi cu ghinion pentru 2 soferi certati cu legea. S-au ales cu dosare penale dupa ce au fost prinsi de politisti la volanul unor masini neinmatriculate… Primul ghinionist a incaput pe mana oamenilor legii de la Talmaciu. A fost prins pe DN7. Soferului in varsta de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro