Nostalgiile finalului de mandat

Hila Ovidiu

Absenta receptiei finale la Aeroportul International Sibiu pare sa fie cea mai mare nereusita a unora dintre consilierii judeteni. Simtind ca se apropie finalul de mandat consilierul Adrian Besoiu a cerut inca odata informatii. In actuala formula consilierii judeteni se vor mai intalni doar in lunile aprilie si mai.

Antepenultima intalnire a consilierilor judeteni a avut loc joi. Acestia incep sa resimta nostalgia finalizarii mandatului. Printre nostalgici se numara si Adrian Besoiu. La intalnirea alesilor judetului de la mijlocul acestei saptamani, acesta a luat cuvantul si a cerut informatii despre receptia finala a Aeroportului International Sibiu. Consilierul a mai mentionat si faptul ca nu este prima oara cand solicita astfel de informatii. Fara niciun succes pana acum. Joi insa, o explicatie a incercat sa-i dea insusi presedintele Consiliului Judetean, Martin Bottesch. Problemele pe care le intampina aeroportul sibian au fost dezbatute in aproape fiecare intalnire a consilierilor judeteni. Acestea vor fi discutate cu siguranta si dupa alegerile din iunie cand cel putin teoretic vom avea alti consilieri  la judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taxa-inapoi

In ultimele 3 luni, peste 1500 de sibieni au facut cerere la Finante  pentru restituirea diferentelor de taxa de poluare. Potrivit legii privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, persoanele fizice sau juridice, au dreptul la restituirea unor sume reprezentand diferente dintre taxa de poluare achitata, si noua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro