Noroc chior

Hila Ovidiu

A dat trenul peste ei dar, au scapat cu viata. O masina in care se aflau o femeie si un barbat a fost lovita de un tren in zona Turnu Rosu. Poltistii spun ca de vina ar fi soferul care nu a respectat semnalul acustic si optic la trecerea la nivel cu calea ferata.

Accidentul a avut loc pe drumul judetean dintre localitatile Podu Olt si Avrig.  Desi barierele erau coborate iar semnalele acustice si sonore in functiune, soferul unei camionete  a incercat sa treaca. Odata ajunsa pe linii, masina  afost izbita de trenul care urma sa opreasca in gara. In urma impactului, doua persoane au fost ranite, una fiind incarcerata.Acesta este al doilea accident de tren produs in ultimele zile, dupa ce, joi, un barbat si nepotul sau  au murit calcati de tren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aparate contrafacute

Politistii au depistat 60 de aparate contrafacute de jocuri de noroc. Acestea au fost sigilate pentru ca poarta numele unei firme de prestigiu international si au softul contrafacut. Raziile au avut loc in zece localitati din judetul Sibiu. Prejudiciul pentru folosirea de softuri ilegale se ridica la 400.000 de euro. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro