Nom cauta taximetristul mort la barajul de la Avrig

Hila Ovidiu

Dupa ce de o saptamana cauta fara niciun rezultat taximetristul despre care se crede ca s-a inecat in barajul de la Avrig, politistii au cerut sprijinul singurului caine din tara specializat in gasirea cadavrelor aflate sub apa. Nom si conductorul sau au inceput cautarile pe baraj la sfarsitul saptamanii trecute, insa curentii si vantul puternic induc usor in eroare nasul fin al cainelui.

Barbatul de 35 de ani care a disparut in noaptea de 14 spre 15 octombrie, in zona lacului de acumulare de Avrig este cautat in continuare de politistii si pompierii sibieni. Deoarece se presupune ca barbatul, de meserie taximetrist s-a inecat, a fost solicitat sprijinul singurului caine din tara spacializat in cautarea de cadavre aflate in mediul subacvatic. Cainele Nom, impreuna cu agentul sef adjunct Alin Pascu s-a alaturat echipelor de cautare la sfarsitul saptamanii trecute. Ghidat de conductorul sau, agentul sef adjunct Alin Pascu, Nom este capabil sa simta gazele emanate de orice vadavru aflat in apa, indiferent de adancime. Insa, pana acum, Nom nu a semnalat nimic in cazul taximetristului inecat in barajul de la Avrig. Si aceasta fie datorita faptului  ca trupul barbatului, cel mai probabil nu se afla in aceea zona, fiind dus de curenti in aval. In aceasta situatie, cautarea cu cainele este imposibila in ape curgatoare. Barbatul de 35 de ani, care se presupune ca s-a inecat in baraj, a plecat la pescuit duminica trecuta, impreuna cu un prieten. Si-au instalat unditele, apoi s-au retras fiecare in masina lui, pentru ca afara se racorise. Prietenul sau a atipit, iar dimineata si-a dat seama ca taximetristul nu era nicaieri si a cerut ajutor pe 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Duminica neagra

Duminica indoliata pentru familia unui tanar sofer de 28 de ani din Sibiu Oboseala acumulata dupa o noapte la munca si viteza mult prea mare au facut ca soferul sa-si piarda viata intr-o curba usoara. A intrat intr-un gard de beton iar apoi masina s-a rasturnat strivindu-l. Impreuna cu el […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro