Noi schimbari

Hila Ovidiu

Noul cod de procedura civila ii obliga pe patronii mai multor societati sa isi schimbe denumirea firmei. Societatile inregistrate in registrul comertului care au in denumire cuvantul”societate comerciala” sunt obligate sa efectueze demersurile necesare inlocuirii acestei sintagme cu termenul „societate”.

Conform prevederilor legale aceste societati comerciale trebuie sa se prezinte,incepand cu data de 01 septembrie 2012, la oficiile registrului comertului pentru schimbarea numelui. Termenul  „societate comerciala” trebuie inlocuit cu „societate”. data limita pentru indeplinirea acestei obligatii este de 1 septembrie 2014.  Inregistrarea mentiunii privind modificarea actului constitutiv ca urmare a schimbarii denumirii societatii este scutita de taxa de inregistrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Intrunire Nato la Sibiu

In luna septembrie, Sibiul va gazdui intalnirea reprezentantilor NATO. Printre prticipanti se numara si Traian Basescu iar pe ordinea de zi se afla 7 subiecte de interes national. Consiliul Superior de Aparare al Tarii reunit luni seara la Bucuresti, a aprobat ca urmatoarea mare intalnire a NATO sa aiba loc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro