Noi locuinte sociale pentru sibieni

Hila Ovidiu

Fostul club Ilie Pintilie de pe strada Campului va fi transformat in locuinte sociale. Vor fi amenajate aici 6 spatii de locuit. Proiectul a trecut deja cu brio de votul consilierilor locali.

28.11.2014 13:50

Veste buna pentru cei aflati pe lista municipalitatii in asteptarea unei locuinte sociale. Vor fi amenajate 6 astfel de locuinte. Consilierii locali au votat in unanimitate un proiect de hotarare in acest sens. Fostul Club Ilie Pintilie este cladirea care va gazdui cele 6 locuinte sociale. Imobilul este situat pe strada Campului numarul 8. Spatiul urmeaza sa fie reconfigurat, recompartimentat, sa-i fie amenajate instalatiile de utilitati si sa fie izolat termic. Suma alocata studiului de fezabilitate este de 1,2 milioane de lei. Lucrarile efective vor incepe insa abia anul viitor. La momentul de fata municipalitatea sibiana administreaza 965 de locuinte care fac parte din fondul locativ si alte 312 locuinte ANL destinate tinerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua hala de productie

Veste buna pentru sibienii care asteapta crearea de noi locuri de munca in Sibiu. O noua hala de productie urmeaza sa fie construita in Centrul Economic Est. Pana la acest moment in zona 80 de firme au puncte de lucru deschise acolo. Proiectul de extindere a Centrului Economic Est a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro