Noi locatari la Zoo

Hila Ovidiu

Gradina Zoologica din Sibiu are noi locatari. Printre acestia se numara si un piton lung de 6 metri. Cea mai veche Gradina Zoo din tara are acum peste 200 de animale din aproximativ 60 de specii.

index

Pentru cei 4 pelicani, un vultur, un lemurian si o oaie cu coama Gradina Zoologica din Sibiu a platit suma de 25.500 de lei. La aceasta suma se adauga inca 5500 de lei, bani platiti pentru un piton lung de 6 metri. Cu Gradina Zoologica din Bucuresti s-a facut si un schimb de animale. Astfel jaguarul Mai a luat drumul Capitalei iar in locul lui a venit la Sibiu un lemurian. La momentul de fata Gradina Zoologica de la la noi detine 2 jaguari adulti la care se adauga si puiul vedeta Mihai. Dupa aceste achizitii la gradina din Sibiu pot fi admirate 258 de animale si pasari din 62 de specii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac angajari!

Angajatorii sibieni sunt in permanenta cautare de forta de munca. Pun la dispozitia celor care vor sa se angajeze mai bine de 400 de posturi vacante. Aproximativ 250 dintre acestea sunt pentru cei care vor sa activeze in municipiul resedinta de judet. Pentru aceasta saptamana mai bine de 90 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro