Noi fonduri europene pentru Pediatrie

Ambulatoriul pediatric din Sibiu, la un pas de reabilitare pe fonduri europene. Un proiect in valoare de 10 milioane de lei, depus de municipalitatea sibiana se afla deja in faza de precontractare. Cu banii castigati se vor face investitii si modernizari in zonele de chirurgie, dermatologie, alergologie sau endocrinologie.

Banii alocati prin acest proiect vor fi folositi pentru ambulatoriile de specialitate din ramurile de chirurgie, ortopedie, dermatologie, ORL sau oftalmologie dar si pentru infiintarea ambulatoriilor de endocrinologie si alergologie.

Acesta este cel de-al doilea proiect de modernizarea a Spitalului Clinic de Pediatrie pentru care se obtine finantare europeana. Pentru primul dintre ele s-a batut palma in luna martia a acestui an cand s-a semnat contractul pentru modernizarea UPU Pediatrie. Proiectul are o valoare de aproape 7 milioane de lei si pe langa modernizari prevede si extinderea spatului destinat urgentelor pediatrice. Acelasi proiect prevede si achizitia de aparatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sindicalistii din Educatie ameninta cu greva!!!

Sistemul educational este la un pas greva! Sindicalistii spun ca noile planuri de scolarizare reduc numarul de clase in licee si le transforma in clase profesionale. Reprezentantii “Spiru Haret” spun ca aceasta masura va duce la abandon scolar. Prezenta in urma cu o saptamana la Sibiu, sefa de la Educatie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro