Noi dezvaluiri despre moartea lui Prince si medicamentele pe care le avea in casa

Numeroase cutii de medicamente analgezice si opiacee, prescrise pe numele unor prieteni ai lui Prince, au fost gasite in momentul decesului de supradoza al starului pop, potrivit unor documente judiciare publicate luni.

Aceste documente se refera la primele sase luni ale anchetei privind moartea artistului de o supradoza accidentala de fentanil – un analgezic foarte puternic – care a avut loc in urma cu un an la resedinta sa din Minnesota, relateaza AFP.

Documentele ofera indicii cu privire la utilizarea acestor analgezice de Prince cu cateva luni inainte de moartea sa si la directia luata de ancheta. Pana in prezent, nicio persoana nu a fost pusa sub acuzare.

Insa documentele nu ofera probe privind sursa medicamentului fentanil care a ucis starul in varsta de 57 de ani si nici cu privire la furnizorul sau. Anchetatorii au gasit diferite cutii de medicamente in camera lui Prince, dintre care unele prescrise pe numele lui Kirk Johnson, agent imobiliar si prieten vechi al lui Prince.

Unele cutii de Aleve si Bayer – medicamente vandute fara reteta in SUA – contineau de fapt pilule marcate ‘Watson 853’, un opiaceu pe baza de hidrocodon sau acetaminofen. Alte pilule se aflau in ambalaje fara nume sau intr-o geanta pe care scria Peter Bravestrong, un alter ego al cantaretului.

Michael Todd Schulenberg, medicul care l-a tratat pe Prince de doua ori inainte de moartea sa, a recunoscut ca i-a prescris artistului o reteta pentru analgezicul Percocet pe numele de Kirk Johnson, pentru a-i proteja viata privata.

Artistul se pare ca nu avea niciun medicament prescris pe numele sau real, Prince Rogers Nelson.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS