Noi cazuri de gripa

Hila Ovidiu

Numarul cazurilor de gripa confirmate cu laboratorul a ajuns la 5. In ultima saptamana au fost facute inca doua confirmari. In ambele cazuri a fost vorba despre virus sezonier.

gripaPe final de iarna gripa face ravagii prin tara noastra. Numarul celor care au ajuns la medic dupa ce au contactat virusuri sezoniere a crescut de la o zi la alta. Numai la Sibiu au mai fost confirmate cu laboratorul inca doua cazuri de afectiuni virale. Mai mult, in cursul saptamanii au mai fost descoperite inca 19 cazuri de afectiuni compatibile cu gripa. Ramane de vazut cate vor mai fi confirmate cu laboratorul. Pana la acest moment in judetul nostru au fost confirmate 5 tipuri de gripa. Toate au fost cu virusi sezonieri si toate au avut evolutie buna sub tratament si supraveghere medicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vanatoare de soferi certati cu legea

Politistii rutieri ies la vanatoare in weekend. Vizati sunt vitezomanii si soferii care urca bauti la volan. Oamenii legii anunta ca vor iesi in strada cu toate aparatele radar din dodare. Dupa ce in cursul acestei zile au avut loc mai multe accidente rutiere politistii s-au decis sa iasa in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro