NICIO PERSOANĂ NU ARE CORONAVIRUS – RAED ARAFAT

stiri redactie

Toate cele 13 persoane de la Gorj au test negativ coronavirus. Mai sunt în lucru 19 teste ale unor persoane, când vom avea rezultatul, vom reveni. Tot azi s-a emis ordinul de carantină. Toată lumea a întrebat de acest ordin. Ce spune acest ordin? Spune că toate persoanele care vin din zone închise, Wuhan, vasul de croazieră, cele 11 comune din Italia, sunt puse în carantină instituționalizată 14 zile. La intrarea în carantină vor fi testați, iar la ieșirea din carantină se vor face două teste, la diferență de 24 de ore, care trebuie să fie negative.

-La persoanele asimptomatice, care vin din zona extinsă, în afara acestor zone, din Lombardia și Veneto, vor fi izolate voluntar la domiciliu, atât ele, cât și familiile lor. După perioada de 14 zile, vor beneficia de acea adeverință și vor beneficia de concediu medical atât ele, cât și familiile lor, conform OUG 158/2005. 

-Pentru cei izolați voluntar la domiciliu, legătura se va ține permanent cu medicul de familie și cu DSP din județul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AU VRUT SĂ FURE DIN MALL

In cursul acestei dimineti, Politia Municipiului Sibiu a fost sesizata de reprezentantii a doua societati comerciale din incinta Promenada Mall Selimbar cu privire la faptul ca, in cursul noptii, persoane necunoscute ar fi patruns in depozitele magazinelor si ar fi incercat sa sustraga diverse produse electronice.Pana in acest moment, nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro